De ce e bine sa divizezi banca de pariuri

Cu totii speram ca, odata ce am intrat in lumea pariurilor, sa castigam mult si des. Sincer sa va spunem, nu am intalnit pe nimeni pana acum care sa aiba succes la pariuri inca din primele luni. Nu spunem ca nu se poate intampla asta, insa este nevoie de mult antrenament. Spre exemplu, cine imparte banca de pariuri in parti egale are mai multe sanse ca in cateva saptamani sau luni sa genereze profit consistent. Vorbim practic de un bankroll management la pariuri foarte bun, acesta fiind un lucru esential daca vrei sa ai rezultate pe termen lung.

De ce ar fi bine sa recurgem la aceasta masura? In primul rand, deoarece in cazul unei zile proaste vei pierde una sau doua mini-banci si nu toti banii. Daca nu vei imparti banca in mai multe mini-banci, exista un risc mai mare ca in cazul unei perioade proaste sa vrei sa fortezi recuperarea pierderilor. Iar aceasta fortare se poate incheia foarte prost.

Nu negam ca exista acest risc si in cazul in care vei imparti banca in mai multe mini-banci. Statisticile ne arata insa ca nu se intampla asta prea des si ca utilizatorii in cauza sunt impacati cu ideea de a o lua de la capat. Astfel, au un alt moral, iar eficienta lor este mult mai ridicata datorita unui bankroll management bun la pariuri.

Foloseste cat mai multe mini-banci

De asemenea, este bine sa iti imparti banca in mai multe mini-banci pentru a incerca diferite strategii. Asta este valabil nu doar pentru pariorii incepatori, ci si pentru cei cu experienta. Sfatul nostru este sa imparti banca in 10 mini-banci. De acord, suma unei mini-banci ar putea fi una destul de mica, insa in acest fel ai garantia ca nu vei suferi o pierdere foarte mare dupa doar cateva meciuri.

Testeaza si decide drumul pe care il vei urma

In cazul in care joci haotic in general, aceasta este o buna modalitate de a te disciplina. Spre exemplu, poti folosi mini-bancile pentru a incerca diferite strategii. Daca nu stii ce strategii sa incerci nu te ingrijora. Cu o simpla cautare pe Internet vei putea rezolva problema. In spatiul virtual gasesti o multime de strategii care pot fi aplicate si la pariuri. Sigur, printre aceste strategii vom descoperi si cateva care nu sunt foarte folositoare.

La inceput, sa spunem ca vei folosi o strategie pentru fiecare mini-banca. Dupa un interval de o luna vei trage linie si vei observa ce strategii au dat cel mai bun randament. Dupa acea luna imparte banca de pariuri in parti egale din nou, tot in 10 mini-banci. De aceasta data foloseste doar strategiile care au dat randament. Daca vei folosi 5 din cele 10 strategii, atunci poti alege doua sporturi pe care sa testezi fiecare strategie. Dupa o alta luna de zile vei observa atat care dintre strategii a fost mai eficienta, insa si sportul care ti se potriveste cel mai bine.

Alternativ, ai putea sa faci invers si anume sa plasezi pariuri din sporturi diferite la fiecare din cele 10 mini-banci. Sau sa alegi 5 sporturi, iar la fiecare sport sa optezi pentru doua strategii. Daca vei aplica aceste strategii de pariere si iti vei imparti banca totala in minim 10 mini-banci succesul va veni, mai devreme sau mai tarziu. Este adevarat, necesita ceva timp pentru a genera profit, cel putin la inceput. Apoi insa, dupa ce ai descoperit sporturile si strategiile la care esti cel mai eficient, profitul il vei genera din ce in ce mai usor.