Cum sa alegi cea mai potrivita casa de pariuri online

Fiecare utilizator are criteriile lui de selectie inainte de a isi crea cont la o casa de pariuri online, criterii care pot viza cotele, bonusul de inregistrare, promotiile etc. Unii sunt mai putin pretentiosi, alegandu-si casa dupa un singur criteriu sau chiar la intamplare, in vreme ce altii tin cont de doua sau mai multe criterii. In cele ce urmeaza discutam cateva aspecte de care poti tine cont cand alegi casa de pariuri online potrivita pentru tine.

1. Bonus inregistrare

Unul dintre primele lucruri care ne sar in ochi cand accesam majoritatea site-urilor de pariuri il reprezinta bonusul de inregistrare. La unele site-uri acesta este inexistent, insa intalnim cateva case online la care bonusul de inregistrare maxim este format din 3 cifre. Prin urmare, daca doresti sa generezi profit cat mai rapid la casele de pariuri, foarte probabil bonusul de inregistrare reprezinta o tentatie mare pentru tine.

500 RON bonus

Pariaza la agentia de pariuri online preferata de majoritatea romanilor!

2. Cotele

Multi utilizatori sunt interesati de cotele pe care o casa de pariuri le afiseaza , lucru normal, de altfel, avand in vedere ca de cote depinde profitul pe care acestia il vor acumula intr-un anumit interval. La prima vedere, poate nu ti se pare atat de importanta o cota de 1.7, afisata de o anumita casa de pariuri pentru o varianta de pariu, fata de una de 1.65, sa zicem, afisata de alta casa pentru aceeasi varianta de pariu. In timp insa, aceasta diferenta ar putea conta destul de mult.

Vorbim despre o diferenta de sute de lei sau chiar mii de lei in contul tau. De aceea este destul de important sa plasezi un pariu pe cea mai mare cota posibila existenta la o casa online pentru o anumita varianta. Printre casele care prezinta cele mai bune cote sau, altfel spus, care opereaza cu marja de profit cea mai mica, enumeram 888sport si Unibet.

Agentii cu cele mai bune cote

3. Oferta de pariere

Un factor care iti poate spune cum sa alegi cea mai potrivita casa de pariuri online il reprezinta oferta de pariuri sportive. Aici ne referim atat la numarul de sporturi, de competitii, cat si la numarul de optiuni puse la dispozitie pentru fiecare eveniment, fie el de fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi. Printre casele online ce dispun de o oferta bogata enumeram Betano, Unibet si Maxbet.

4. Transmisiuni live

Daca esti amator al pariurilor live, atunci ar trebui sa te inregistrezi la o casa de pariuri care sa beneficieze de transmisiuni sportive. Acestea se gasesc in sectiunea de pariuri live, fiind mai mari sansele de a propune un pariu castigator dupa ce vei vedea 15-20 de minute sau chiar mai putin din respectivul meci in transmisiune directa. Casele de pariuri ce ofera cele mai multe transmisiuni zilnice in direct sunt sunt Betano si Unibet.

live streaming agentii pariuri

Agentie recomandata pentru LIVE streaming

Vrei sa pariezi la o casa de pariuri cu traditie? Poti paria chiar si pe cartonase, cornere si total goluri asiatice! Aplicatie de mobil disponibila!


5. Aplicatie de mobil

In zilele de astazi aproape toate casele de pariuri beneficiaza de o aplicatie de mobil, aceasta tinand “in priza” utilizatorii oriunde s-ar afla. Telefonul mobil reprezinta un gadget indispensabil pentru multi romani, o conexiune la Internet de pe acesta fiind de ajuns pentru a putea miza pe evenimentele sportive preferate oricand si oriunde. Betano si Netbet sunt doua dintre casele de pariuri online ce prezinta aplicatii de mobil atragatoare.