Cum poti castiga sigur la pariuri

Multi care vad acest titlu s-ar putea gandi ca “s-a mai gasit un destept care sa ne pacaleasca, fiindca nu exista pariuri sigure”. Sigur, limbajul difera de la parior la parior. Intr-adevar, nu exista pariuri sigure, in sensul ca nu ai garantia la inceputul unei partide ca va avea loc un anumit rezultat, oricat de mica ar fi cota. Cei care pretind pe Facebook sau in alte surse media ca au gasit partide la care au un pont sigur nu sunt decat niste tepari, ca sa ne exprimam civilizat.

Acest articol este despre castiguri sigure la pariuri, nu despre ponturi sigure. De la inceput spunem ca nu este deloc usor sa descoperi o partida din care ai putea genera profit indiferent de rezultat. Fiindca, da, la asta se refera sintagma “castig sigur la pariuri”: sa generezi profit indiferent de rezultatul partidei.

Despre SURE BETS (pariuri sigure)

Acest procedeu se cheama “sure bets” sau “arbitrage”. Termenul de “sure bets” nu este, totusi, pe placul nostru, acesta, tradus mot-a-mot, insemnand “pariuri sigure”. Dupa cum am spus mai sus, aici nu este vorba despre pariuri sigure. Ca sa nu o mai lungim, sa spunem ca poti castiga sigur la pariuri daca la doua sau trei case de pariuri vei gasi cote suficient de mari pentru fiecare varianta a unui tip de pariu astfel incat sa generezi profit indiferent de rezultatul final.

Pentru a ne face intelesi mai bine, sa luam o partida de handbal echilibrata, in care doua case de pariuri vad favoriti jucatori diferiti. Nu gasim des astfel de diferente de cote, insa ele exista. Trebuie “doar” sa ai rabdare sa le descoperi. Asadar, sa spunem ca prima echipa are cota 2.2 la prima casa de pariuri, iar a doua echipa are cota 2.1 la victorie la a doua casa de pariuri. Tu vei plasa pariuri pe victoria ambelor formatii, calculand de asa maniera incat sa obtii un castig identic pentru ambele variante.

Spre exemplu, daca tintesti un castig de 500 lei, in cazul primei variante mizeaza 227 lei, iar in cazul celei de-a doua mizeaza 238 lei. Observam ca vom avea un profit de 35 lei indiferent de rezultat. Sigur, este destul de putin probabil sa gasim o asemenea diferenta de cote astfel incat sa rezulte un profit generos. Atata timp cat generezi profit indiferent de rezultatul partidei, ar trebui sa profiti de asta, daca ne permiteti un joc de cuvinte.

Agentia cu cele mai bune cote la pariuri!

Pariaza la una dintre cele mai mari agentii din lume si primesti si un bonus pe cinste!

Permit casele de pariuri acest lucru?

Casele de pariuri nu prea sunt insa de acord cu aceste surebets, putandu-ne limita contul daca vom paria sume exagerate pe asemenea tactici, pe care, mai devreme sau mai tarziu, s-ar putea sa le descopere. Astfel, am recomanda sa nu investesti sume prea mari pe un asemenea pariu, pentru a nu risca sa fii limitat. Totodata, atragem atentia sa consulti termenii si conditiile casei de pariuri la care vrei sa mizezi in cazul in care vei avea de-a face cu un surebet pe un meci de tenis.

Majoritatea caselor de pariuri, in cazul in care abandoneaza vreun jucator, ofera cota 1.00, rambursandu-se miza indiferent de jucatorul care a abandonat, insa sunt altele care nu tin cont de abandon, dand pariul ca pierdut daca tu ai pariat pe jucatorul care a abandonat. Ai grija sa gasesti doua case care respecta aceleasi reguli privind castigul la abandonurile in tenis, fiindca daca vei gasi o casa de un fel si una de un fel, in cazul (putin probabil) al unui abandon exista posibilitatea de a castiga mai putin decat ai investit.

Deschide cont ACUM