Cum depui bani cash la o casa de pariuri online

Desi avem destule motive pentru care sa alegem pariurile online in detrimentul celor offline, ne surprinde cantitatea de oameni care inca mai alege agentiile de cartier. Aici nu ne referim doar la cei care trec pe la agentie in drum catre/de la serviciu sau in pauza de masa, fiindca pe aceia chiar ii intelegem. Ne referim in special la cei care au un calculator/telefon mobil in fata ochilor, pot accesa site-uri de pariuri, insa ei prefera sa mearga la agentia de pariuri.

Cum depui cash la pariuri

De ce se intampla asta? Sunt mai multe cauze, una dintre ele constituind-o lipsa cardului bancar. Pare greu de crezut in aceste vremuri, insa unele persoane fara loc de munca, in special tinerii, opteaza sa nu isi creeze un card bancar. O alta cauza o constituie aceea ca anumiti pariori nu au incredere in tranzactiile online efectuate la casele de pariuri.

Sigur, atat tranzactiile, cat si datele introduse sunt in deplina siguranta la casele de pariuri, tinand cont ca acestea sunt licentiate de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Plus de asta, siguranta este confirmata si de certificatul SSL, mai precis acel lacatel din bara de adrese, care iti spune ca este sigura conexiunea si ca informatiile sunt private cand sunt trimise pe respectivul site.

In cazul in care nu doresti sa tranzactionezi online, din diverse motive, nu inseamna insa ca nu poti plasa pariuri online. Cum? Foarte simplu. Nu trebuie decat sa-ti creezi cont la o casa de pariuri, pentru ca apoi sa te deplasezi la o agentie offline cu acelasi nume ca platforma din mediul online. Spre exemplu, daca doresti sa joci la casa online Fortuna si daca nu doresti sa tranzactionezi online deplaseaza-te la una dintre agentiile offline Fortuna si realizeaza depunere cash la casierie.

Am dat exemplu Fortuna deoarece aceasta a fost prima casa online licentiata in Romania care a introdus varianta alimentarii unui cont online prin intermediul unei agentii offline. Dupa ce ai ajuns la agentie, dezvaluie-i casieritei numele de utilizator de la casa online si arata-i cartea de identitate. La asta se adauga inmanarea sumei pe care doresti sa o depui. Vei avea apoi banii instant in contul tau de la casa online.

In general, aceasta metoda de depunere este disponibila la casele online care dispun de agentii stradale, iar noi le recomandam pe cele mai importante.

Retragerile prin metoda cash se efectueaza foarte repede

Cat despre retrageri prin agentiile online, acestea sunt posibile daca in prealabil ai efectuat o depunere la o agentie stradala. Evident, nu este necesar ca retragerea sa fie efectuata la aceeasi agentie ca depunerea. Pentru a retrage de la o agentie stradala este nevoie de programare. Aceasta se poate obtine pe site-ul casei de pariuri online, la metoda “Retragere prin numerar” trebuind sa selectezi adresa exacta a locatiei de unde vei dori sa retragi.

Peste doar cateva ore dupa selectare vei primi un mail in care vei gasi un cod. Cu acest cod te poti duce imediat, intr-un termen de aproximativ 3 zile, la agentia offline selectata, trebuind sa i-l arati casieritei. Dupa ce ai aratat si cartea de identitate casierita iti va retrage banii din cont si ti-i va oferi sub forma de cash.

Vrei un super BONUS?

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?