De ce e indicat sa ai cont la toate casele de pariuri

Atunci cand pariezi online ai foarte multe avantaje. Trebuie sa profiti de acest aspect si sa beneficiezi la maxim de aceasta oportunitate. Asa ca m-am gandit ca in acest articol sa-ti spun de ce e indicat sa ai cont la toate casele de pariuri online.

Vreau sa mentionez inca de la inceput ca atunci cand spun toate, ma refer doar la agentiile de pariuri licentiate. Este interzis prin lege sa pariezi la operatori de jocuri de noroc care nu au licenta la ONJN. Oricum, nu vad de ce ai paria la o casa de pariuri fara licenta. In Romania avem cele mai mari branduri din industria gamblingului, asa ca ai de unde alege.

1. Cont la toate casele de pariuri inseamna bonusuri mai multe

Nu mai e nici un secret pentru nimeni ca agentiile online iti ofera bonusuri la inregistrare. De ce sa nu profiti de aceasta oportunitate?

Ok, poate nu dispui de o suma foarte mare ca sa depui la toate. Dar poti merge in sectiunea Bonusuri de pe acest site si sa alegi macar vreo 4, 5 agentii. Ina cest fel, la deschiderea unui cont nou, o sa primes un bonus de bun venit.

Deschiderea unui cont de pariuri se face extrem de repede. Dureaza maxim 3 minute! Apoi poti paria din banii oferiti gratuit de casa de pariuri.

2. Cote si tipuri de pariuri

Fiecare agentie are particularitatile ei. Unii sunt mai buni la cotele live, altii la tipurile de pariuri si asa mai departe.

Atunci cand ai cont la toate casele de pariuri online ai de unde alege. Poate la Unibet nu ai optiunea sa pariezi pe cartonase la Dinamo – FCSB. Insa acest tip de pariu il poti gasi la Betano.

Acesta e un avantaj extrem de important! Pentru ca ai de unde alege. Nu-ti place ce cote are o casa de pariuri la un meci, mergi la alta. Foarte simplu, totul la un click distanta.

3. Meciuri in direct (live streaming)

Stiai ca te poti uita la meciuri in direct, adica live? Nu ai nevoie de programe de sport pe care sa platesti multi bani. Aici nu ma refer la cele locale, ci internationale, precum Sky Sports.

Ceea ce-mi place mie cel mai mult e ca te poti uita le meciuri de pe telefon. Sa spunem ca mergi la socrii, bunici, etc. In general ei nu au programele de sport. Atunci scoti telefonul, tableta si gata. Te uiti la meci direct de pe dispozitivul mobil. Totul GRATUIT!

In plus, daca vrei, poti sa si pariezi chiar in timpul meciului.

Ai la dispozitie sute si mii de transmisiuni live. Dar dupa cum spuneam si anterior, iti recomand sa iti faci cont la toate casele de pariuri online. Poate unele nu transmit o partida, dar o gasesti la alta agentie de pariuri. Mai multe conturi, mai multe oportunitati.

4. Promotiile si ofertele periodice

Partea interesanta ca o data ce ti-ai facut cont la o agentie de pariuri online, atunci esti abonat si la promotii. Evident, te poti si dezabona. Dar nu-ti recomand acest lucru. Si da-mi voie sa-ti spun de ce.

Pariaza online FARA limitari! Cele mai mari cote, GARANTAT!

Deschide un cont de AICI si primesti un bonus de 150 Ron!!!

Nu este saptamana sa nu primesti diferite promotii si oferte. Fie ca vorbim de un derby, inceputul unei competitii sau pur si simplu o promotie casa pariezi la respectiva casa de pariuri.

Pentru mine e un lucru exceptional! Ma ajuta sa-mi rotunjesc castigurile si sa beneficiez de foarte multe bonusuri. De ca sa nu profit de aceasta oportunitate daca se poate? E gratis! Nu ma costa nimic sa-mi las adresa de email si sa primesc oferte.

5. Pariuri sigure (sure bets)

Cand ai cont la toate casele de pariuri online poti beneficia de cele mai bune cote. O sa vezi ca sunt meciuri la care cotele difera foarte mult de la o casa de pariuri la alta.

Cum sa profiti de acest lucru? Foarte simplu!

Sa spunem ca agentia X iti ofera cota 2.10 la peste 2.5 goluri, yar agentia Y iti da o cota de 2.15 la sub 2.5 goluri. Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi (de exemplu) 100 Ron pe fiecare pariu. In acest caz ai un sure bet. Adica indiferent de rezultat, tu o sa castigi. Te las pe tine sa faci calculele si sa vezi profitul.

Nu o sa te imbogatesti dina cest lucru. Dar de ce sa nu profiti? Iti faci cativa banuti in plus ca sa pariezi un alt bilet.