De ce sa ai cont la mai multe case de pariuri

“De ce sa ai cont la mai multe case de pariuri?” este o intrebare pe care si-o pun multi pariori, la care raspunsul este unul destul de simplu, si anume ca fiecare dintre acestea are anumite avantaje, pe care vi le vom prezenta in acest articol.

Oferta diferita a caselor de pariuri

Este un element extrem de important in alegerea unei agentii de pariuri. Anumite case nu au diverse variante de pariere, cum ar fi “sansa dubla & peste/sub la goluri”, care se gaseste la Betano, Superbet sau Casa Pariurilor, evenimente din E-Sports, care la Unibet au luat amploare, betting exchange, ce se gaseste doar la Betfair. Asadar, odata cu deschiderea unor conturi la mai multe case de pariuri online se mareste si gama de variante din care puteti alege.

Cote diferite in functie de agentie

Sunt extrem de importante, in special pentru cei care prefera pariurile cu mize mai mari sau pentru cei ce au proiecte pe termen lung. De asemenea, pentru un profit cat mai bun, este foarte bine sa aveti la dispozitie cat mai multe variante pentru a alege cota cea mai mare.

Bonusuri la pariuri

Agentiile online incearca sa isi atraga clientii prin diferite bonusuri la pariuri, printre cele mai intalnite fiind cele la depunere, reprezentand o suma suplimentara de bani oferita utilizatorilor imediat dupa primul depozit. Casele de pariuri licentiate in Romania nu ofera insa bonusuri doar la depunere, periodic avand diverse promotii disponibile de care clientii pot profita, cum ar fi pariuri fara risc, freebet-uri, cote marite sau concursuri. Asadar, inca un motiv in plus sa va deschideti cont la o alta casa de pariuri.

Vrei un super BONUS?

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Alte motive de ce sa ai cont la mai multe case de pariuri

La aceasta lista se pot adauga si alte aspecte ce va pot convinge sa va deschideti cont la alte agentii de pariuri, cum ar fi cash-out-ul, care difera de la o casa la alta, marja 0%, care se gaseste la orice meci de pe Betfair Exchange sau chiar si asistenta live, care este de mare folos atunci cand intampinam probleme.

De asemenea, pentru pasionati de pariuri live, validarea rapida a pariurilor este extrem de importanta, asa ca putem spune ca este la randul sau un element de luat in seama.

Indiferent ca detii un singur cont la pariuri online sau mai multe conturi la diferite agentii, nu uita sa joci responsabil. Recomandarea specialistilor este sa aloci maximum 10% din veniturile lunare catre pariuri sportive.