Conditii de rulaj ale bonusurilor la case de pariuri online

Unul dintre primele lucruri pe care un utilizator il cauta/il observa cand acceseaza pentru prima data o casa de pariuri online il reprezinta bonusul de inregistrare. Asta inseamna ca in urma primului tau depozit, casa de pariuri respectiva iti ofera un anumit procent din depozit ca bonus.

In general, acest procent este 100%, insa mai sunt si exceptii. Spre exemplu, daca prima ta depunere este de 500 lei, agentia de pariuri online iti poate oferi un bonus de 500 lei. Spunem ca iti poate oferi, in functie de bonusul maxim pe care il acorda acea casa. Discutam in cele ce urmeaza despre diferite aspecte legate de bonusuri la pariuri si de ce rulaj impun anumite case de pariuri online.

Citeste bine termenii si conditiile de acordare a bonusului de inregistrare

Cele mai multe case de pariuri licentiate in Romania acorda bonusuri de inregistrare, mai mici sau mai mari. Cele care nu o fac inseamna ca nu au nici o oferta impresionanta din punct de vedere al pariurilor sportive. De asemenea, anumite case de pariuri nu iti acorda bonusul in cazul in care efectuezi primul tau depozit prin intermediul portofelelor electronice.

Printre aceste metode se numara depunerea cu Skrill, Neteller, Paysafecard etc. Practic, in astfel de cazuri ar trebui sa depui doar prin card bancar.

Ai destul timp la dispozitie pentru a indeplini cerintele de rulaj

Tot in cadrul termenilor si conditiilor ti se prezinta si cerintele de rulaj, unele care la prima vedere ar putea parea dificile. Cand vad cerintele de rulaj, multi pariori se comporta ca si cum bonusul ar trebui rulat in termen de 3-4 zile. Dupa cum am spus mai sus insa, majoritatea caselor de pariuri iti permite sa rulezi bonusul in termen de 30 zile de la creditarea acestuia.

Case de pariuri si conditii de rulaj la bonus

Dintre casele de pariuri online care prezinta recompensa sub forma de bonus, cateva le ofera in urma mai multor depozite. De asemenea, unele iti solicita ca pentru a putea paria cu bonusul sa rulezi suma depusa o data, altele acordandu-ti bonusul treptat. Cele mai facile bonusuri de inregistrare sunt insa cele oferite in urma unei singure depuneri si care nu au vreo conditie de rulaj pentru a debloca bonusul. Cu alte cuvinte, bonusurile care sunt activate imediat dupa depunere.

Astfel de bonusuri gasim la Unibet, Sportingbet, Maxbet (trebuie introdus cod bonus), Winmasters, Admiral, Baumbet (apasa pe butonul “Ia Bonusul”) si asa mai departe. Dintre acestea, cel mai facil bonus de rulat al cotei minime il gasim la Unibet. Aceasta casa ne cere sa rulam bonusul de 8 ori la o cota minima de 1.4 in termen de 30 zile. Alte case ne pun sa rulam de 6 sau 7 ori, insa cota minima este mai mare.

Cel mai lejer RULAJ

Iti recomandam acest bonus de pana la 300 RON, fiind cel mai lejer de rulat in Romania la ora actuala.

Case de pariuri ce acorda recompensa sub forma de freebet

In afara de bonusul ce trebuie rulat de un anumit numar de ori, anumite case de pariuri acorda bonusul de inregistrare sub forma unui freebet. Asta inseamna ca freebetul trebuie rulat o singura data. Daca pariul va fi castigator ti se va acorda in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului.