Cele mai BUNE bonusuri la pariuri

Avantajul caselor de pariuri online este ca-ti ofera promotii de bun venit la deschiderea unui cont nou. Prin urmare, in acest articol vreau sa-ti spun care sunt cele mai bune bonusuri la pariuri.

In Romania avem foarte multe case de pariuri licentiate. Din acest motiv este indicat sa-ti faci cont la toate! De ce? Pentru simplu fapt ca vei beneficia de toate bonusurile disponibile. Pe site-ul CPO vei gasi DOAR agentii de pariuri cu licenta la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Este 100% sigur si legal sa pariezi la cestea!

Tipurile de bonusuri la pariuri

Trebuie sa stii ca bonusurile la pariuri sunt de mai multe tipuri. Cele mai frecvente sunt cele care iti dau un procent din prima depunere. De exemplu 100% la primul tau depozit. In acest caz ti se va dubla prima depunere. Depui 200 Ron, o sa ai in cont 400 Ron. Sunt case de pariuri care-ti ofera procent in plus si la primele 3 depuneri.

De asemenea, o sa mai gasesti si bonusuri care constau in FREE BET sau Pariuri Fara Risc. In primul caz (free bet) primesti un pariu gratuit, egal cu valoarea primului tau pariu. Nu conteaza ca l-ai pierdut sau castigat. La pariurile fara risc, ti se va rambursa miza, in cazul in care primul tau pariu este pierdut.

Nu in ultimul rand, mai sunt si bonusurile fara depunere. Sunt destul de rare in cazul caselor de pariuri. Insa partea buna este ca o sa primesti bonus fara depunere cand ai deja un cont deschis la o casa de pariuri. Acestea ofera si un stfel de bonus, in functie de pariurile tale plasate sau daca esti client fidel. Practic primesti o suma de bani pe care o poti paria cum doresti.

Cele mai bune bonusuri la pariuri

Bonusuri la pariuri

110% din primul depozit, maxim 550 Ron

Acesta este probabil cel mai bun bonus disponibil in acest moment la pariurile online. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi un cont de pe link-ul de mai jos. Apoi fa o depunere de minim 75 Ron. Desigur, poti depune chiar mai mult, dar bonus o sa primesti maxim 550 Ron.

Oferta fiind valabila doar o singura data, iti recomand sa faci o depunere maxima. Adica sa depui 500 Ron!!!

Bonusul va fi creditat sub forma de 5 pariuri GRATUITE, dar fara conditii de rulaj! Singura conditie este sa pariezi normal suma depusa. Evident, nu toata suma o data! Poti paria cum doresti. Mai apoi o sa primesti si pariurile gratuite.

100% la prima depunere, maxim 500 Ron

Chiar daca e un bonus ceva mai mic, acesta are un mare avantaj. Bonusul se ruleaza foarte usor si rapid.

Dupa ce ti-ai facut cont din link-ul de mai jos, trebuie sa-ti activezi bonusul. Acest lucru il faci din profilul tau, dupa ce te-ai conectat pe site. In dreapta sus, dai click pe userul tau, apoi pe Bonusuri.

Ca sa primesti bonusul trebuie sa faci o prima depunere si sa rulezi aceasta suma de 4 ori. Ai timp suficient, pentru ca agentia de pariuri iti pune la dispozitie 14 zile. In acest timp, ca sa conteze la rularea bonusului, trebuie sa pariezi pe cote de minim 1.50. Cand ai terminat de rulat prima depunere…gata! Ai primit si banii BONUS. Acestia mai trebuie rulati doar o singura data, apoi pot fi scosi. Poate suna complicat, dar te asigur ca nu e deloc.

Un pariu GRATUIT in valoare de 500 Ron

Primul pas ca sa beneficiezi de acest pariu GRATUIT este sa-ti faci un cont de pe link-ul de mai jos. Apoi faci o depunere.

Urmatorul pas este sa plasezi un pariu pe o cota de minim 1.50. Poti alege sa pariezi si solo, dar si bilet combi, cum mai multe meciuri pe el. Conditia e ca fiecare cota sa NU fie mai mica de 1.50.

Iti recomand ca pariul sa-l faci cu o miza de 500 Ron. De ce? Pentru ca daca e pierdut, casa de pariuri iti da acei bani inapoi! Primesti un FREE BET pe care trebuie sa-l pariezi in maxim 3 zile dupa acordare.

Rularea FREE BET-ului se face extrem de simplu. Doar o singura data, pe o cota minima de 2.00. Apoi il poti retrage, paria sau ce doresti tu.

5 bonusuri in valoare de 100 Ron fiecare

Inregistreaza-te folosind link-ul de mai jos si introdu codul ZBAN01. Plaseaza 5 pariuri simple cu o miza de 50 Ron. Felicitari! Ai primit 100 Ron BONUS. Nu conteaza daca pariurile au fost castigatoare sau nu. Singura conditie e ca pariurile sa aibe cota minim 1.50.

Poti beneficia de acest bonus de 5 ori. Prin urmare, la sfarsitul celor 25 de pariuri, o sa ai in contul tau de pariuri mai mult cu 500 Ron. Subliniez, primesti 100 Ron dupa fiecare 5 pariuri plasate. Nu trebuie sa astepti sa plasezi 25 de pariuri ca sa primesti bonusul.