Cea mai folosita strategie la pariuri sportive

Cand vine vorba despre strategii la pariuri sportive putem folosi Internetul ca sursa de inspiratie. Pe net se gasesc zeci, poate chiar sute de strategii, insa doar cateva merita incercate. Anumite strategii iti pot aduce profit pe termen scurt, atata timp cat ai noroc si prinzi o serie de pariuri castigatoare. Cand roata se intoarce insa si nu mai ai chiar atat de mult noroc constati ca strategia nu este chiar atat de eficienta pe cat credeai. Si totusi, care e cea mai folosita strategie la pariuri sportive?

Care e cea mai folosita strategie la pariuri?

In general, strategiile simple, care presupun putine calcule sau care chiar nu presupun deloc , nu au prea mare succes. Nu este si cazul strategiei Easy Money, care, folosita adecvat, iti poate genera profit generos nu doar pe termen scurt, ci si pe termen mediu si lung. Majoritatea celor care joaca la pariuri a auzit despre strategia aceasta, multi aplicand-o cu succes. Strategia este foarte simpla, presupunand investirea intregii banci pe un pronostic cu o cota mica pana cand vei atinge profitul dorit, unul care trebuie sa fie realist. In general, cota se invarte in jurul valorii de 1.1, putand fi chiar mai mica de 1.05.

Nu analiza superficial partida chiar daca este vorba de cote atat de mici

Logica ne spune ca daca vorbim despre pariuri pe cote mici sunt sanse mai mari de reusita decat daca am plasa pariuri la cote mari. Este adevarat, insa cota mai mica nu ne si garanteaza ca acel pronostic ne va umple sufletele de bucurie. Asadar, este absolut necesar sa efectuezi statistica si sa te uiti atat pe ultimele rezultate ale echipelor/jucatorilor care se vor duela in acea partida, cat si pe alte statistici, in functie de pontul pe care doresti sa il plasezi.

Cea mai buna agentie pentru Easy Money

Aceasta este agentia preferata de toti pariorii care joaca Easy Money datorita cotelor ridicate.

Imparte banca totala in mai multe mini-banci

Sa spunem ca avem o banca totala de 100 lei si vrem sa ne-o dublam folosind strategia Easy Money. Presupunand faptul ca fiecare pariu pe care il vom plasa va avea o cota de 1.05, pentru a ne dubla banca ne-ar trebui 14 sau 15 pariuri castigatoare la rand. Sincer, nu este foarte usor sa prindem 14 pariuri consecutive “verzi”, chiar daca vorbim de cote de 1.05. Prin urmare, pentru a nu pierde intreaga banca in urma unui singur pariu, strategia easy money la pariuri intr-o varianta imbunatatita presupune impartirea bancii in 4 mini-banci de 25 lei fiecare, in acest caz.

Astfel, daca ai ghinionul ca un pariu cu o cota de 1.05 sa nu fie castigator vei pierde o singura mini-banca, nu intreaga banca. Daca te afli in acest caz, a doua mini-banca trebuie sa contina tot 14 pariuri, pentru a recupera suma pierduta la prima mini-banca.Nu recomandam sa plasezi pariuri la a doua mini-banca astfel incat sa recuperezi pierderea si, pe deasupra, sa incerci atingerea profitului pe care l-ai fi dorit la prima mini-banca. De multe ori, aceasta lacomie nu este buna, putand duce la faliment mai repede decat credeai. Concluzionand, strategia easy money iti poate genera profit pe termen lung atata timp cat o joci cum trebuie si nu te lacomesti la castiguri exagerate.