Cea mai buna casa de pariuri pentru Handicap Asiatic

In cazul in care din oferta de pariuri ai ochit o partida dezechilibrata, fie ea de fotbal, de tenis, de baschet, de volei etc. si doresti sa mizezi pe victoria favoritilor, insa cota este prea mica pentru a te atrage, exista o alternativa. La fel se intampla si in cazul in care crezi ca outsidera va surprinde placut, reusind sa piarda la o diferenta mica de scor sau chiar sa castige. Aceasta alternativa se numeste handicap asiatic, iar in continuare iti prezentam notiunile de baza, dar si o recomandare vis-a-vis de cea mai buna casa de pariuri pentru handicap asiatic in opinia noastra.

Ce este handicapul asiatic si cum functioneaza?

Atentie, nu trebuie confundat handicapul asiatic cu cel european, multa lume comitand aceasta greseala. Handicapul european presupune trei variante, pe cand cel asiatic presupune doua variante. Astfel, daca esti de parere ca favoritul va castiga poti miza pe varianta X (-1.5), X (-2.5) sau chiar X (-1.25), X (-1.75) etc. . In schimb, daca esti de parere ca outsidera va tine piept cu brio favoritei in meci, poti opta pentru Y (+2.5), Y (+1.5), Y (+1.75), Y (+1.25) etc.

Numarul din paranteza semnifica faptul ca favoritul are un handicap fictiv pe care trebuie sa-l acopere pana la finalul meciului, respectiv ca outsiderul porneste cu un avantaj fictiv, pe care trebuie sa-l mentina pentru ca pariul sa fie castigator.

Spre exemplu, daca vei paria pe o echipa favorita de fotbal X (-1.5) , inseamna ca pariul va fi castigator daca acea echipa se va impune cu minim doua goluri diferenta la finalul partidei.

Daca alegi optiunea  X (-1.75) ti se va rambursa jumatate din miza daca favoritii vor invinge la doua goluri, cealalta jumatate calculandu-se conform cotei.

Daca favoritii vor invinge la minim 3 goluri diferenta vei primi intregul castig, iar daca vor invinge la un singur gol diferenta tu vei pierde intreaga miza. In cazul in care alegi X (-1.25) vei primi intregul castig daca echipa favorita va castiga la minim doua goluri diferenta. Daca se va impune la un gol diferenta jumatate din miza va fi pierduta, iar cealalta jumatate rambursata in cont.

Daca vei alege X (-1) miza va fi rambursata daca echipa favorita castiga la exact un gol diferenta, pariul fiind castigator daca aceasta se va impune la doua sau mai multe goluri.

In cazul in care alegi optiunea Y (+1.5) pariul va fi castigator daca outsidera nu va pierde la mai mult de un gol diferenta si va fi necastigator daca va pierde la cel putin doua goluri.

Daca alegi Y (+1.25) vei primi in cont intregul castig daca outsidera va remiza sau va castiga. Daca este invinsa la un gol diferenta, jumatate din miza este rambursata in contul tau, iar cealalta jumatate este castigatoare, inmultindu-se cu acea cota de pe site.

Daca vei alege Y (+0.75) vei castiga in caz ca echipa aleasa incheie la egalitate sau castiga, insa daca pierde la un gol diferenta vei pierde si tu jumatate din miza, pe cand cealalta se va rambursa in cont.

In cazul in care alegi Y (+1) miza se va rambursa daca outsidera va pierde la exact un gol diferenta.

300 RON bonus sa joci Handicap Asiatic

Cea mai potrivita agentie de pariuri cu Handicap Asiatic iti ofera un bonus de pana la 300 RON.

Casa de pariuri cu Handicap Asiatic - UNIBET

Fie ca vorbim despre tenis, fotbal, baschet, volei, handbal sau alte sporturi de echipa, la casa de pariuri Unibet vei gasi handicapuri asiatice pentru toate meciurile din competitii importante. Destul de rar vei intalni la Unibet handicap cu o singura optiune, majoritatea meciurilor beneficiind de handicap asiatic ajustabil.

Asta inseamna ca pentru un meci vom avea mai multe optiuni, ca de exemplu: X (-1.5); X (-2.5); X (-2.75); X (-1.75); X (-1.25); Y (+1.5); Y (+2.5); Y (+2.75); Y (+1.75); Y (+1.25) etc.

Poti experimenta acest tip de pariu fara niciun risc cand vei miza pentru prima data pe Unibet. De ce fara niciun risc? Deoarece bonusul de inregistrare la Unibet consta intr-un pariu fara risc de 100%, pana la 250 lei. Asta inseamna ca vei primi intreaga miza inapoi in cazul in care primul tau pariu sportiv la Unibet este necastigator.