Ce sunt pariurile combinate si unde le poti gasi

Scopul principal al unei case de pariuri ar trebui sa il constituie atragerea utilizatorului. Asta se poate realiza nu numai printr-o oferta bogata, ci si prin punerea la dispozitie a unor facilitati. Rolul acestora este de a te ajuta sa castigi mai mult si mai des, cel putin teoretic. Printre aceste facilitati se numara transmisiunile live, optiunea de Cash Out sau afisarea unor statistici privind un meci. De ceva timp insa, descoperim ca tot mai multe case online adopta pariurile combinate. Acestea poarta diferite denumiri, de la casa la casa, semnificand insa acelasi lucru si nu se refera la pariurile clasice de genul GG3+, ci ceva mai mult.

Pariurile combinate le poti gasi doar la fotbal

De cate ori nu am gasit in oferta unui meci de fotbal mai multe optiuni care ne faceau cu ochiul? In acel moment parca ne parea rau ca nu avem posibilitatea de a le plasa pe acelasi bilet. Ei bine, acum acest lucru se poate realiza, fiindca pariul combinat exact asta inseamna. Folosind optiunea poti plasa doua sau mai multe optiuni dintr-un meci pe acelasi bilet. Deocamdata optiunea este valabila doar pentru meciurile de fotbal, insa in viitor poate se va extinde si pentru alte sporturi.

Nu putem spune ca avem posibilitatea unui pariu combinat la toate meciurile, aceasta functie acoperind insa majoritatea competitiilor. Pariurile combinate au o sectiune speciala in oferta meciului respectiv. Pe un bilet de pariuri poti plasa peste 5 astfel de pariuri. In opinia noastra si nu doar a noastra, functia de pariu combinat este destul de benefica. Asta mai ales cand ochim un meci echilibrat din punct de vedere al cotelor, insa una dintre echipe are un avantaj moral sau de orice alt fel. In aceste cazuri putem plasa selectii ce favorizeaza respectiva echipa, pentru o cota totala destul de mare.

Optiuni pe care le putem gasi la pariul combinat

Oferta fotbalistica a multor case de pariuri este bogata spre foarte bogata. Nu putem insa gasi combinatii in acea sectiune chiar pentru toate optiunile unui meci. In sectiunea „pariu combinat” putem alege din mai mult de 10 optiuni. Acestea se refera la rezultat final, numar goluri, numar cornere, numar cartonase, marcatori, pauza/final, sansa dubla etc. . Sigur, pentru a putea plasa un pariu combinat trebuie sa alegi cel putin doua selectii.

Case de pariuri la care putem plasa mai multe selectii pe acelasi bilet

In acest moment sase sunt casele de pariuri la care putem combina mai multe selectii de pe un meci pe acelasi bilet. Este vorba despre Unibet, 888sport, Admiral, Betano, Betfair si Sportingbet. De precizat ca primele 3 case din lista beneficiaza de aceeasi oferta pre-live. La aceste 3 case sectiunea se numeste „Creeaza-ti pariul” sau „Creare pariu”. Aici gasim peste 25 selectii din care putem alege la campionatele importante si ceva mai mult de 10 la cele mai putin importante. Numarul maxim de selectii permise pe un bilet este 12.

La casa online Betano avem la dispozitie un buton, numit „Bet Combo”. Daca il vom activa ne vor aparea optiunile pe care le putem combina pe acelasi bilet. Betano ne da voie sa combinam cel mult 7 selectii. In sectiunea „Bet Combo” putem alege din aproape 40 selectii in campionatele importante si ceva mai mult de 20 in cele mai „subtiri”.

La Sportingbet sectiunea se numeste „Creati un pariu”. Aici poti alege din aproximativ 90 selectii pentru un campionat puternic si din aproape 20 in cele ceva mai modeste. Da, ai citit bine, la Sportingbet un meci din campionatele puternice beneficiaza de circa 90 optiuni in sectiunea „Creati un pariu”. Asta deoarece pentru fiecare eveniment avem optiunea de a alege momentul in care se va intampla (90 minute, prima repriza, a doua repriza, orice repriza, ambele reprize). La Sportingbet putem plasa maxim 8 selectii pe bilet folosind sectiunea „Creati un pariu”.

La casa de pariuri Betfair sectiunea in care putem plasa pe acelasi bilet cel putin doua selectii dintr-un meci se numeste „Pariu combinat”. Aici poti alege din peste 30 optiuni pentru campionatele puternice si din circa 20 pentru cele mai putin puternice. La Betfair putem plasa chiar si peste 20 pariuri pe bilet.