Ce inseamna Bonus Dublu Extra 200 la Fortuna

Cel mai jucat model de bilet la pariuri este, fara doar si poate, Bonus Dublu de la Fortuna. Din acest motiv vreau ca in acest articol sa-ti spun ce inseamna Bonus Dublu Extra 200 la Fortuna.

Pentru cei care nu stiu, Bonus Dublu se poate juca si online. Nu trebuie sa mergi neaparat in agentii. Ca sa pariezi online, deschide-ti un cont de AICI si primesti si un bonus la pariuri.

Ce inseamna Bonus Dublu

Bonus DubluPentru cei care inca nu au incercat Bonus Dublu, vreau sa le spun ce inseamna acest pariu.

In primul rand, acest tip de pariu/ bilet se adreseaza celor care prefera multe meciuri pe un bilet. Nu poti obtine Bonus Dublu doar cu un pariu solo (un meci), cu 10 meciuri pe bilet sau 15 meciuri.

In cazul in care indeplinesti conditiile de mai jos, cu Bonus Dublu o sa primesti un extra castig, adica ti se va dubla castigul!

Conditiile ca sa te califici pentru Bonus dublu sunt:

 • minim 20 de meciuri pe bilet
 • cota fiecarui meci sa fie de cel putin 1.25
 • miza biletului sa fie de minim 2 Ron
 • evident, biletul trebuie sa fie castigator

Tinand cont de acest conditii, pot spune ca e destul de simplu sa faci un bilet cu cel putin 20 de evenimente. Evident, nu-ti recomand sa analizezi fiecare meci in parte. Iti va lua foarte mult timp!

Avand in vedere ca risti doar 2 Ron, cred ca poti face un bilet asa pe repede inainte, fara sa pierzi mult timp. Exact ca la loto 🙂 .

Alte informatii de care trebuie sa tii cont:

 • in cazul in care primesti cota 1 la un meci (din oricare motiv), biletul se va califica la Bonus Dublu doar daca pe bilet au ramas 20 de meciuri care indeplinesc conditiile de mai sus
 • poti paria orice sport. Nu trebuie neaparat sa ai doar 20 de meciuri din fotbal. Poti combina fotbal cu tenis si alte sporturi
 • castigul maxim al unui bilet Bonus Dublu este 600.000 Ron
 • nu poti profita de Bonus Dublu daca joci sistem

Ce inseamna Bonus Dublu Extra 200 la Fortuna

Bonus Dublu EXTRA 200 la FortunaPartea buna este ca atunci ind pariezi Bonus Dublu, ai toate sansele sa te califici si pentru Extra 200.

Daca nu stii ce inseamna Bonus Dublu Extra 200 la Fortuna iti voi explica in randurile de mai jos. Oricum, e foarte simplu.

Sa spunem ca pariezi 20 de meciuri si ai obtinut Bonus Dublu. In cazul in care cota totala este de cel putin 200, atunci te-ai calificat si pentru Extra 200.

Asta inseamna ca daca ai pierdut un singur meci de pe bilet, o sa primesti de 10 ori miza.

Mai pe scurt:

 1. cota totala minim 200 pe bilet
 2. cotele la fiecare meci sa fie de maxim 10
 3. pierzi un singur meci de pe bilet
 4. castigi de 10 ori miza

In cazul in care primesti cota 1 la un eveniment (din oricare motive), atunci cota totala se va recalcula si vei primi Extra 200 dca noua cota finala este mai mare decat 200.

De mentionat ca optiunea Extra 200 se aplica tuturor biletelor care indeplinesc conditiile de mai sus. Nu trebuie neaparat ca biletul sa fie Bonus Dublu.

Poti obtine Extra 200 si la un bilet cu 15 eveniment, daca ai cota finala de cel putin 200. Evident, cel mai indicat e sa ai un bilet Bonus Dublu Extra 200, pentru ca mergi la doua capete. Incerci un castig foarte mare, dar in acelasi timp esti si acoperit in cazul in care pierzi un meci pe bilet.

Sper ca aceste explicatii te-au facut sa intelegi ce inseamna Bonus Dublu Extra 200 la Fortuna. Cred ca e destul de simplu. Doar atentie mare la ce cote pariezi!

Sfaturi cand pariezi Bonus Dublu Extra 200

In general in weekend gasesti in oferta casei de pariuri multe meciuri. Prin urmare atunci e momentul ideal sa incerci Bonus Dublu Extra 200.

Desigur, sunt si zilele cand se joaca Champions League si Europa League. De asemenea, poti profita si cand sunt meciuri de tenis, mai ales la turneele mari.

Nu-ti recomand sa petreci mult timp la analizat. AVand in vedere ca ai cel putin 20 de meciuri pe bilet, o sa-ti ia ceva timp sa faci un asemenea bilet. Sfatul meu este sa treci prin fiecare meci si sa alegi pronosticurile dupa cunostintele tale. Fara sa consulti clasamente si statistici.

Iti recomand pariurile de tipul peste 1.5 goluri, sub 4.5 goluri, 2-5 goluri in meci. In general te incadrezi in cota minima de 1.25 si ai sanse mari de castig.

In incheiere, nu-mi ramane decat sa-ti urez mult succes si sper sa reusesti sa prinzi cat mai curand un bilet Bonus Dublu!

Deschide cont ACUM