Cash Out Unibet

Unibet este, fara doar si poate, una din cele mai importante case de pariuri din Romania. Pe langa foarte multele tipuri de pariuri din oferta, Unibet pune la dispozitie si o serie de optiuni in ajutorul pariorilor. Iar in acest articol iti voi spune ce inseamna Cash Out Unibet si cum poti castiga bani cu aceasta optiune.

Casele de pariuri au evoluat foarte mult in ultimii ani. Competitia a fost in avantajul pariorilor. De ce? Pentru ca toti operatorii de gambling s-au intrecut in servicii din ce in ce mai bune.

In aceasta situatie se afla si optiune de Cash Out. Pentru cei care nu stiu, acum cativa ani nu aveai acces la Cash Out. Lucrurile s-au schimbat intre timp iar pariorii au tot mai multe avantaje.

Ce inseamna Cash Out?

Pentru cei care nu stiu ce inseamna Cash Out, iata o explicatie extrem de simpla.

In traducere din engleza ar insemna a incasa. Totusi, casele de pariuri folosesc termenul pentru Inchidere pariu.

Ce inseamna acest lucru? Dupa ce ai plasat un pariu, poti sa-l inchizi! Aici vorbesc indiferent daca e un pariu simplu sau multiplu. Adica, un bilet cu un meci sau cu mai multe.

Desigur, optiunea de Cash Out Unibet nu va fi disponibila pentru toate tipurile de pariuri. Insa pentru cele mai mult o sa poti beneficia de ea.

Cash Out Unibet

Cash Out la Unibet

Fiind una din cele mai mari agentii de pariuri din lume, Unibet nu a stat mult pe ganduri si a introdus optiunea de Inchidere pariu (Cash Out).

Lucrurile stau foarte simplu. Alegi unul sau mai multe meciuri, apoi plasezi pariul.

Vezi imaginea de mai sus. In acest exemplu am plasat un pariu live, solo. Imediat dupa ce l-am plasat, sub el mi-a aparut optiunea de Cash Out. De asemenea, ai acces la Cash Out si din meniul Pariuri deschise.

In acest exemplu am pariat ca meciul se termina la egalitate. In cazul in care echipa gazda marcheaza un gol, valoarea la Cash Out va creste foarte mult.

Desigur, e doar un exemplu, pentru ca eu am pariat doar 2 lei.

Situatii cand poti da Cash Out

Nu la toate tipurile de pariuri poti da cash Out. De exemplu daca ai pariat ca un jucator primeste cartonas galben pre-meci, atunci pariul nu se va regasi la Cash Out.

Partea buna este ca pentru pariurile cele mai comune poti sa activezi functia Inchidere pariu.

Dar hai sa luam cateva exemple cand poti da Cash Out.

Exemplu 1

Ai pariat un bilet in prima parte a zilei (un meci sau mai multe). Sa spunem ca ai pus miza 50 lei. Pe parcursul zilei ai aflat ca echipa pe care ai pariat nu se poate baza pe mai multi jucatori.

In acest caz, inainte sa inceapa meciul, poti sa inchizi pariul/ biletul. Nu o sa poti sa-l inchizi si sa primesti tot 50 lei inapoi, insa tot o sa primesti vreo 45 lei.

Mai bine sa pierzi 5 lei decat sa pierzi toti cei 50 de lei.

Exemplu 2

Te uiti la un meci si pariezi live. Sa spunem ca pariezi 50 lei pe 1 solist, la scorul de 0 la 0. In minutul 70, echipa pe care ai pariat conduce cu 2 la 0.

Ce faci? Poti sa astepti pana se termina meciul sau sa inchizi pariul. Sanse mari sa castigi atunci cand echipa iti conduce cu 2 la 0. Dar se stie, 2 la 0 e un rezultat periculos.

In aceasta situatie din nou poti sa inchizi pariul. Nu o sa iei toti banii pe care i-ai fi castigat daca ai lasa pariul pana la sfarsit, dar cu siguranta o sa iei cel putin 95% din castig. Evident, e o aproximare, depinde si de meci.

Exemplul 3

Sa spunem ca pariezi 12 meciuri pe un bilet. Prin urmare ma astept sa ai un castig destul de bunicel.

Ti se joaca primele 10 partide si acestea au iesit cum le-ai pariat tu. Mai stai in 2 meciuri. Ce faci?

Vrei sa risti si sa astepti deznodamantul ultimelor meciuri? Sau poate vrei sa iei totusi un castig sigur si sa nu mai stai in emotii.

Desigur, si in acest caz nu o sa iei 100% din eventualul castig, dar cu siguranta o sa iei o suma frumusica. Vorba aia, ce-i in mana nu-i minciuna.

In concluzie…

Optiunea Cash Out Unibet este extrem de utila si trebuie sa profiti de ea. Nu toate casele de pariuri o au in oferta, sau unele o au si o tin mai mult blocata; prin urmare nu-ti poti inchide pariul.

La Unibet insa totul functioneaza perfect si-ti va fi extrem de utila. In plus, ce poti pierde daca-ti faci un cont la ei si incerci si tu functia Inchidere pariu?

Ba dimpotriva! Ai numai de castigat. Pentru ca Unibet iti ofera un bonus de bun venit foarte consistent. Ce mai astepti?