Bonus 500 Ron la Prima Depunere

Case de pariuri autorizate

Atunci cand pariezi online, este obligatoriu sa o faci doar la case de pariuri autorizate. Este foarte important acest lucru!

Doar aceste case de pariuri sunt legale in Romania, au fost verificate si-ti ofera siguranta ca pariezi fara probleme. Oficiul National pentru Jocuri de Noroc este organul abilitat pentru autorizarea caselor de pariuri.

Ce este ONJN?

Oficiul Nationa pentru Jocuri de Noroc este organul abilitat pentru controlul si autorizarii caselor de pariuri din Romania. A fost infiintat prin Ordonanta de Urgenta numarul 20/27.03.2013 si aprobata prin legea numarul 227/19.07.2013.

Acesta functioneaza in subordinea Guvernului Romaniei si conform cu prevederile HG numarul 644/28.08.2013.

Ce inseamna o casa de pariuri cu licenta?

Casele de pariuri online trebuie sa-si obtina Licenta de la ONJN. Ca sa obtina licenta, agentiile de pariuri trebuie sa aplice pentru dreptul de organizare si exploatare a jocurilor de noroc. Desigur, se plateste si o taxa la stat.

Dupa aplicare si daca intrunesc conditiile necesare, casele de pariuri obtin Licenta clasa 1, conform unei decizii care va fi afisata si pe situl oficial ONJN.

Pentru tine, ca sa-ti fie si mai simplu si sa stii care case de pariuri licentiate, ai urmatoarele optiuni:

  • iti faci cont doar la agentiile de pariuri de pe acest site. www.casepariurionline.ro iti va recomanda cele mai bune agentii de pariuri online si DOAR cele care au Licenta la ONJN. Prin urmare poti paria linistit, deoarece este 100% legal!
  • verifici site-ul oficial ONJN
  • verifici site-ul caselor de pariuri online. Toate trebuie sa aibe sigla ONJN (de obicei se gaseste in josul paginii – vezi poza de mai jos, exemplu de la agentia Unibet)

Case de pariuri cu licenta

De ce sa pariezi la case cu licenta?

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc se asigura ca activitatea agentiilor de pariuri se desfasoara in conditii normale si conform legii. Prin urmare ai o siguranta ca banii tai nu vor disparea sau agentia nu-si inchide taraba fara sa-ti dea banii.

Casele de pariuri autorizate au site-urile in limba romana. Prin urmare utilizararea site-urilor/ aplicatiilor se face mult mai usor, reducand riscul confuziei pentru anumite tipuri de pariuri.

In cazul unor probleme cu agentiile de pariuri, te poti adresa si ONJN-ului. Poti face chiar si o plangere, iar acestia vor verifica si sanctiona, dupa caz, casa de pariuri.

Ca sa pariezi la o casa de pariuri fara licenta va trebui sa folosesti cai ilegale de acces. Majoritatea agentiilor fara licenta sunt restrictionate pe teritoriul Romaniei. Nu vei putea accesa site-ul lor.

Ai siguranta ca datele tale sunt pastrate in siguranta si nu vor fi folosite in alte scopuri.

In plus, de ce ai paria la o casa de pariuri fara licenta? Nu as putea sa gasesc nici un motiv. In Romania au aplicat si primit licenta cele mai mari brand-uri din industria jocurilor de noroc. Nu exista ceva in lumea pariurilor sa nu se gaseasca si la noi.

Case de pariuri autorizate

Mai jos o sa va las o lista cu cele mai bune agentii de pariuri din Romania. Totodata, dupa cum mentionam si mai sus, acestea au Licenta ONJN. Iti garantam ca pariezi 100% LEGAL, fara nicio problema. Bani sa ai, ca agentii de pariuri sunt :).

[su_spacer]

Betfair

Betfair este una din cele mai bune case de pariuri online. Nu doar din Romania! Din intreaga lume.

Marele avantaj al acestei agentii este ca-ti ofera posibilitatea sa pariezi la Exchange (pe cotele propuse de alti pariori din intraga lume) si Sportsbook (casa de pariuri traditionala).

Fondata in Iunie 2000 de Andrew Black and Edward Wray, Betfair si-a castigat cu rapiditatea admiratia pariorilor. Mai ales de cei profesionisti, care pariaza la Exchange.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/betfair” target=”blank” style=”stroked” background=”#ea4a3b” color=”#000000″ size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont la Betfair[/su_button]Deschide cont la Betfair

[su_divider top=”no” style=”dotted”]

Unibet

Fara doar si poate, Unibet este una din casele de pariuri preferate de romani. Seriozitatea, bonusul la pariuri, site-ul usor de folosit, dar si promotiile saptamanale i-au dat acest drept, pe buna dreptate.

Au o aplicatie pentru mobil excelenta, foarte multe tipuri de pariuri (inclusiv cartonase si cornere), suport rapid si in limba romana, promotii si oferte saptamanale.

Daca esti un parior adevarat, trebuie neaparat sa ai cont la Unibet!

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/unibet” target=”blank” style=”stroked” background=”#ea4a3b” color=”#000000″ size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont la Unibet[/su_button]Pariaza la Unibet

[su_divider top=”no” style=”dotted”]

Fortuna

Trebuie sa recunosc ca Fortuna este pe lista mea a caselor de pariuri preferate. Marele avantaj este ca aceasta are si agentii stradale. Prin urmare poti depune si retrage banii chiar din agentii! Fara card bancar sau alte metode de plata. Simplu si rapid.

Fortuna este cunoscuta mai ales pentru Bonus Dublu – la 20 de meciuri pe bilet ti se dubleaza castigul. O promotie foarte buna, mai ales pentru cei care cauta castiguri mari.

Personal imi place foarte mult site-ul, iar cotele sunt foarte bune. E usor sa plasezi un bilet, atat online cat si inainte de meci.

De asemenea, acestia sunt si Sponsor Oficial al Echipei Nationale de Fotbal.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/fortuna” target=”blank” style=”stroked” background=”#ea4a3b” color=”#000000″ size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont la Fortuna[/su_button]Casa de pariuri autorizata Fortuna

[su_divider top=”no” style=”dotted”]

Sportingbet

Nu aveam cum sa nu mentionez de Sportingbet, o casa de pariuri cu traditie in Romania. Imi place foarte mult site-ul si cum sunt aranjate pariurile la ei.

Ai promotii si oferte foarte des. Atat cu ocazia unui eveniment important, dar si periodice. Desigur, nu lipseste nici aplicatia de mobil.

Au si o chestie foarte tare, cel putin in momentul scrierii acestui articol. Bonus Calendar – in fiecare zi te califici la anumite bonusuri. Citesti conditiile bonusului si gata! Poti participa si castiga bani, pe langa cei de la pariuri :).

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/sportingbet” target=”blank” style=”stroked” background=”#ea4a3b” color=”#000000″ size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont la Sportingbet[/su_button]

Casa de pariuri licentiata ONJN - Sportingbet

Lista completa a caselor de pariuri autorizate (cu Licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) o gasesti AICI