Calitati necesare pentru a fi bun la pariuri

In ziua de astazi daca ai un calculator cu o conexiune la internet il poti folosi pentru a genera venituri in diverse domenii, printre care si domeniul pariurilor sportive, insa ce calitati trebuie sa ai pentru a fi bun la pariuri?

Daca esti pasionat de sport, tentatia de a-ti incepe „cariera” in lumea pariurilor este destul de mare. Ca in orice alt domeniu insa, aici trebuie, de asemenea, sa ai cateva calitati necesare pentru a fi un parior bun.

Foarte putini au aceste calitati inca de la inceputul aventurii in lumea pariurilor, multi dobandind cateva pe parcurs. Sigur, ideal este sa dobandim aceste calitati cat mai repede, inainte de a suferi pierderi financiare prea mari. Odata ce le-am dobandit, ne putem gandi sa generam profit constant.

Vrei un super BONUS?

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Nu te pierde cu firea in cazul unui esec

Daca ar fi sa efectuam un clasament cand vine vorba de calitati necesare pentru a fi bun la pariuri, pe primul loc am pune stapanirea de sine. Oricat de experimentat ar fi un parior, cu siguranta va avea momente nefaste. Prin asta intelegem o serie de pariuri necastigatoare. Este inevitabil sa se intample asta. Important este cum gestionam aceste momente.

In astfel de cazuri un parior neexperimentat ar dori sa recupereze pierderea cat mai repede. De cele mai multe ori aceasta dorinta de a incheia fiecare zi pe profit are urmari nefaste. Din dorinta de a recupera pierderea, marim miza fiecarui pariu, iar de aici pana la faliment nu mai este decat un pas. Credeti-ne, am trecut de multe ori prin asta.

In schimb, un parior experimentat accepta faptul ca a avut o zi mai proasta si renunta la a mai plasa pariuri in acea zi. Sigur, nu este usor sa faci asta, mai ales cand te afli in primele luni in lumea pariurilor online. In opinia noastra, acesta este principalul aspect care face diferenta dintre un parior de succes si unul „din multime”. Daca vei invata cum sa faci fata esecurilor, vei avea numai de castigat pe termen lung.

Nu plasa niciun pariu fara o analiza prealabila

O calitate la fel de importanta ca stapanirea de sine o reprezinta capacitatea de a analiza un meci. Inainte de a plasa vreun pariu asigura-te ca ai timp suficient pe care sa il dedici analizei acelei partide. Principalul aspect la care ar fi bine sa ne uitam cand analizam o partida este rezultatul precedentelor meciuri de pe teren propriu/din deplasare. De asemenea, ar trebui sa ne uitam si la ultimele intalniri directe. In functie de sport si de competitie, acest aspect are o pondere mai mica sau mai mare in stabilirea unui pont.

Sigur, ar fi indicat sa luam in calcul si alte aspecte cand analizam un meci. Printre acestea enumeram: echipele probabile, programul echipei/jucatorului, accidentarile, situatia echipei in clasament etc. . Cele doua aspecte enumerate mai sus sunt insa esentiale si nu ar trebui sa le eviti niciodata.

Un parior calculat este un parior castigat

Printre aceste calitati necesare pentru a fi bun la pariuri nu trebuie sa subestimam capacitatea de a fi calculat. Asta inseamna ca inainte de a incepe un interval de pariere sa ne stabilim suma maxima pe care suntem dispusi sa o cheltuim si pe care sa o depunem la o agentie de pariuri online. Indicat ar fi sa stabilim si un profit maxim. Poate nu vei reusi din primele luni sa respecti aceste limite, insa cu timpul te vei obisnui si vei vedea ca vei fi mai castigat.

De asemenea, ar fi ideal daca am nota undeva, preferabil intr-un Excel, detaliile pariurilor plasate de tine. Asta inseamna: sportul, evenimentul, pontul, miza, castigul/pierderea si profitul total. Astfel, dupa o perioada mai lunga vei putea stabili ce tip de pronostic ti se potriveste cel mai bine. Acest aspect te va ajuta, de asemenea, sa generezi profit constant. Daca vei dobandi toate calitatile enumerate mai sus sansele de a trece la denumirea de „parior profesionist” cresc considerabil.